تاریخ:
1391
مجری:
رضا پورموید
کلیدواژه ها:
زنجیره تامین گوشت قرمز، کاهش تصدی گری، مدل SCOR

تأمین غذا، پیوسته یکی از مهمترین دغدغه‏ های بشر بوده و هست. در این میان گوشت و فراورده‏ های گوشتی یکی از مهمترین منابع تأمین پروتئین مورد نیاز انسان‏ها هستند و سالیان دارازی است که به عنوان یکی از منابع مهم غذایی انسان‏ها به شمار می‏رود. با توجه به اینکه در ایران فرآورده‌های حیوانی و به طور عمده گوشت قرمز و لبنیات به دلیل مشکلات متعدد نقش کمتری در تامین کالری مورد نیاز بدن دارند و مصرف آن(بویژه در مناطق روستایی و در گروههای کم‌درآمد) در مقایسه با مصرف گوشت قرمز در کشورهای اروپایی و آمریکایی در سطح حداقل و نامطلوب بوده است، لذا بررسی و مطالعه دقیق وضع موجود زنجیره تامین گوشت قرمز و تعیین مشکلات و ارائه راهکارها امری ضروری می‏باشد که در این تحقیق بدان پرداخته شده است. در این تحقیق سعی برآن شده است تا حلقه‏ها و نحوه ارتباط قسمت‏های مختلف زنجیره تامین گوشت قرمز در ایران به صورت دقیق شناسایی شود و مناسب ترین الگو برای تحویل گوشت قرمز به مشتری استخراج گردد. در این راستا محوریت مطالعات مربوط به بررسی وضعیت تصدی در زنجیره تامین گوشت قرمز و پیشنهاداتی در جهت تعیین تصدی مطلوب و بهبود فرایندهای زنجیره بوده است. به این منظور در ابتدا وضع موجود زنجیره تامین گوشت قرمز در ایران مورد بررسی قرار گرفته است و سپس وضع مطلوب زنجیره و نقشه راه انتقال وضع موجود به وضع مطلوب مشخص گردیده است.


محصولات پژوهشی
ارتباط با ما

 آدرس: تهران، خيابان كارگر شمالی، روبروی پارك لاله، ساختمان ١٢۰٤
 تلفن: ٦٦٤٢٢٣٧٨-٨۰
 دورنگار: ٦٦٩٢٩٦٣٤
 پست الكترونيک: info@itsr.ir