طراحی فرآیند واگذاری و کاهش تصدیگری دولت در زنجیره تامین گوشت قرمز (فاز اول)
- تاریخ:
- 1391
- مجری:
- رضا پورموید
- کلیدواژه ها:
- زنجیره تامین گوشت قرمز، کاهش تصدی گری، مدل SCOR
تأمین غذا، پیوسته یکی از مهمترین دغدغه های بشر بوده و هست. در این میان گوشت و فراورده های گوشتی یکی از مهمترین منابع تأمین پروتئین مورد نیاز انسانها هستند و سالیان دارازی است که به عنوان یکی از منابع مهم غذایی انسانها به شمار میرود. با توجه به اینکه در ایران فرآوردههای حیوانی و به طور عمده گوشت قرمز و لبنیات به دلیل مشکلات متعدد نقش کمتری در تامین کالری مورد نیاز بدن دارند و مصرف آن(بویژه در مناطق روستایی و در گروههای کمدرآمد) در مقایسه با مصرف گوشت قرمز در کشورهای اروپایی و آمریکایی در سطح حداقل و نامطلوب بوده است، لذا بررسی و مطالعه دقیق وضع موجود زنجیره تامین گوشت قرمز و تعیین مشکلات و ارائه راهکارها امری ضروری میباشد که در این تحقیق بدان پرداخته شده است. در این تحقیق سعی برآن شده است تا حلقهها و نحوه ارتباط قسمتهای مختلف زنجیره تامین گوشت قرمز در ایران به صورت دقیق شناسایی شود و مناسب ترین الگو برای تحویل گوشت قرمز به مشتری استخراج گردد. در این راستا محوریت مطالعات مربوط به بررسی وضعیت تصدی در زنجیره تامین گوشت قرمز و پیشنهاداتی در جهت تعیین تصدی مطلوب و بهبود فرایندهای زنجیره بوده است. به این منظور در ابتدا وضع موجود زنجیره تامین گوشت قرمز در ایران مورد بررسی قرار گرفته است و سپس وضع مطلوب زنجیره و نقشه راه انتقال وضع موجود به وضع مطلوب مشخص گردیده است.