تاریخ:
1400/11/24
نویسنده:
میثم بشیری
کلیدواژه ها:
صنایع غذایی، آشامیدنی، کارگاه صنعتی

صنایع غذایی و آشامیدنی (براساس اطلاعات مرکز آمار ایران) در سال 1397 سهم حدود 11 درصدی از ارزش ستانده 12 درصدی از ارزش افزوده صنعتی را به خود اختصاص داده است. همچنین سهم 18.2 درصدی از تعداد کارگاه های صنعتی 10 نفر کارکن و بیشتر، 18.1 درصدی از اشتغال‌زائی صنعت، 5.6 درصدی از صادرات صنعتی، 10.95 درصدی از ارزش تولیدات صنعتی و 12 درصدی از هزینه تحقیق و توسعه کل صنعت داشته است.


محصولات پژوهشی
ارتباط با ما

 آدرس: تهران، خيابان كارگر شمالی، روبروی پارك لاله، ساختمان ١٢۰٤
 تلفن: ٦٦٤٢٢٣٧٨-٨۰
 دورنگار: ٦٦٩٢٩٦٣٤
 پست الكترونيک: info@itsr.ir