طراحی فرآیند واگذاری و کاهش تصدیگری دولت در زنجیره تامین گوشت مرغ (فاز اول)
- تاریخ:
- 1391
- مجری:
- کوثر داریوندی شوشتری
- کلیدواژه ها:
- زنجیره تأمین گوشت مرغ، تصدیگری، مدل سیستم مانا، سازمان دایرهای، سلسله مراتب دموکراتیک ،مدل SCOR
گوشت مرغ اصلیترین منبع تأمین پروتئین در جهان است. هر ساله مقادیر قابل توجهی گوشت مرغ در دنیا به تولید و مصرف میرسد. بر طبق فائو، ایران یکی از 10 تولیدکننده برتر گوشت مرغ در جهان است (از لحاظ کمیّت تولید). صنعت مرغ گوشتی ایران نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی کشور بازی میکند. بنابراین مدیریت موفق این صنعت مسئلهای بسیار مهم و قابل توجه است. در شرایط فعلی، صنعت مرغ گوشتی از مشکلات ساختاری در بدنه کسب و کاری و در بدنه مدیریتی خود رنج میبرد. در این طرح با بهرهگیری از دیدگاههای پارادایمهای جامعهشناسی متنوعی، کارکردگرا، تفسیری و رهاییبخش، به بازمهندسی بدنه مدیریتی صنعت پرداخته شده است. ترکیبی از مدل سیستم مانا، مدل SCOR و سلسلهمراتب دموکراتیک (سازمان دایرهای) راسل ایکاف بدین منظور مورد استفاده قرار گرفته.