حضور موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی در نمایشگاه تحول خودرو
موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی در دومین نمایشگاه صنعت خودرو شرکت کرد و آخرین دستاورهای پژوهشی در حوزه خودروهای برقی در معرض دید علاقه مندان و خودروسازان قرار داد.
دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو با مشارکت 30 شرکت با نمایش ماشین آلات رباتیک و تجهیزات قطعه سازی، تحقیقات و طراحی مهندسی، مواد اولیه و تجهیزات جانبی خودرو، تولیدکنندگان خودروسازان سبک و سنگین و نیمه سنگین واردکنندگان خودروهای سبک سنگین، نمایندگی ها، خدمات خودرویی، انواع کاربری سازان، قطعات و مجموعه های خودرو و سایر گروه های مرتبط در سالن های 8-9- 10- 11- 27 و فضای باز از تاریخ 23 لغایت 26 آبان ماه سالجاری از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ در نمایشگاه تهران دایر است.
*حضور مجید جلیلی در غرفه موسسه در نخستین روز نمایشگاه تحول صنعت خودرو
دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو صبح امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد. گفتنی است، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی نیز در این نمایشگاه در سالن 27 حضور دارد و صبح امروز مجید جلیلی سرپرست گروه پژوهشهای فناوری و نوآوری ضمن حضور در غرفه موسسه به پرسش های مراجعه کنندگان پاسخ داد و از بخش های مختلف نمایشگاه دیدن کرد.
*پاسخگویی اکبر محمدی به پرسش های مراجعین در دومین روز نمایشگاه صنعت خودرو
پژوهشگر موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با حضور در غرفه موسسه در دومین روز نمایشگاه تحول صنعت خودرو در پاسخ به مراجعه کنندگان گفت: با رواج تولید خودروهای برقی در کشور شاهد تحول در زنجیره تامین خودرو خواهیم بود.
اکبر محمدی افزود: در تولید خودروهای بنزینی بیش از 200 قطعه وجود دارد اما با تولید خودروهای برقی این رقم به 20 قطعه کاهش خواهد یافت که این امر در زنجیره تامین خودرو تاثیر زیادی خواهد گذاشت.
وی با بیان اینکه موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی مطالعات مهمی در زمینه تولید خودروهای برقی و روندهای فناورانه این صنعت انجام داده است اظهار کرد: در زمینه تولید خودروهای برقی در کشور نیازمند همگرایی ملی هستیم تا زیرساخت های لازم برای تولید و شارژ باتری های این قبیل خودروها فراهم شود.
محمدی ادامه داد: تولید خودروهای برقی در کشور نه تنها صنعت خودروسازی را متحول می کند بلکه فرصت همپایی فناورانه را برای خودروسازان برتر کشور نیز فراهم خواهد کرد.
وی از برنامه های خودروسازان کشور در زمینه تولید خودروهای برقی خبر داد و گفت: این امر بیانگر وجود عزم جدی برای توسعه و تولید خودروهای برقی است تا بتوانیم در آینده ای نزدیک سهمی در بازارهای بین المللی داشته باشیم.
* محمدرضا عطارپور در سومین روز نمایشگاه صنعت خودرو : خودروهای برقی موتور محرکه فناوری ها جدید و به روز
محمدرضا عطارپور استادیار موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی در سومین روز از نمایشگاه تحول صنعت خودرو گفت: گذار به صنعت خودرو الکتریکی تبدیل شده به یک الزام و می تواند موتور محرکه فناوری های جدید و به روز، مدل های جدید کسب و کار، تامین مالی و توسعه زیرساخت ها باشد.
وی برپایی دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو را مجالی برای دیده شدن دستاوردهای این صنعت دانست و افزود: در این نمایشگاه بیشتر خودروهای ساخته شده که اغلب وارداتی بودند به معرض نمایش گذاشته شد و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و استارت آپ هایی که می توانند در این حوزه فعالیت کنند به معرض نمایش گذاشته نشد.
عطارپور با اشاره به برگزاری پنل های تخصصی برگزار شده در این نمایشگاه اظهار کرد: بسیاری از سیاستگذاران کلان کشور و کارشناسانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت در این پنل ها حضور یافتند و برنامه هایی را برای این صنعت مطرح کردند.
وی پیشرفت های فناورانه را به عنوان موتور محرک برای توسعه فناوری در صنعت خودروسازی به خصوص خودروهای برقی دانست و اظهار امیدواری کرد که در نمایشگاه های آتی به زیرساخت های مربوط به شارژ این قبیل خودروها، مدل های جدید کسب و کار و نوآوری هایی که در این حوزه شکل خواهد گرفت توجه شود.
* ارزیابی مهدی محرمی از نمایشگاه صنعت خودرو و تکنولوژی داخلی ساخت خودروی برقی
مهدی محرمی پژوهشگر موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با حضور در غرفه موسسه در چهارمین روز نمایشگاه تحول صنعت خودرو گفت: با تولید خودروهای برقی در کشور مشکل آلودگی هوا و وابستگی شدید به بنزین حل خواهد شد.
وی حضور موسسه به عنوان نهادی پژوهشی را در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو بسیار موثر دانست و افزود: تاکنون موسسه، مطالعات و پژوهش های زیادی در زمینه تولید خودروهای برقی انجام داده است و حضور در این نمایشگاه به تولید کنندگان خودروهای برقی این پشت گرمی را می دهد که نهادهای تحقیقاتی نیز در این مسیر آنها را همراهی خواهند کرد.
وی اظهار کرد: بازدید از این نمایشگاه نشان داد که خودروسازان داخلی در حال گذار به تولید و واردات قطعات خودروهای برقی هستند و تولید خودروهای عمومی برقی (اتوبوس و تاکسی) نیز در دستور کارشان قرار گرفته است.
محرمی تولید خودروهای عمومی برقی مثل اتوبوس را نخستین گام در رواج تولید خودروهای برقی دانست و افزود: خودروسازان داخلی با استفاده از فناوری های لازم در این خصوص و با استفاده از تجربه کشورهای دیگر از جمله چین می توانند تولید این قبیل خودروها را عملیاتی کنند و در فاز نخست را در تهران اجرایی کنند.
وی اظهار امیدواری کرد تا سال 1406 به بلوغ فنی و عملیاتی در زمینه تولید و استفاده از خودروهای برقی برسیم و نگاه کامل و فراگیری به صنعت خودروهای برقی داشته باشیم.
در آخرین روز نمایشگاه همچنین الناز میاندوآبچی مدیرگروه لجستیک و مصطفی محمدی، مدیر گروه پژوهش های صنعت از نمایشگاه دیدن کردند و در غرفه موسسه حضور یافتند.